Ik kan mijn bestelling niet voltooien / betalen

We hebben vastgesteld dat uw browser geen cookies ondersteunt of dat de cookies niet geactiveerd zijn. Cookies moeten geactiveerd zijn om het bestelproces bij posterXXL uit te voeren.

Afhankelijk van de browser vindt u hieronder de juiste instructies:

COOKIES in SAFARI - Mac

• Safari versie 5.0 of ouder

instellingen -> veiligheid -> cookies accepteren -> Altijd

• Safari versie 5.1 tot 7

instellingen -> privacy -> cookies en andere Websitedata onderdrukken -> Nooit

• Safari versie 8 en hoger

instellingen -> privacy -> cookies en Websitedata -> Altijd toelaten

COOKIES in SAFARI - iPad

instellingen -> Safari -> privacy en veiligheid -> cookies blokkeren -> Nooit

COOKIES in SAFARI - iPhone

instellingen -> Safari -> privacy -> cookies toelaten -> Altijd

COOKIES in Chrome

symbool    -> instellingen -> ruimere instellingen -> privacy ->  instellingen voor inhoud ->  Lokale gegevensbewaren

NB: opslag van de instellingen controleren

COOKIES in Edge

symbool … (verdere acties) -> instellingen -> ruimere instellingen -> privacy en diensten -> cookies -> geen cookies blokkeren

COOKIES in Explorer

Menu Extra -> Internetopties -> privacy -> instellingen -> regelaar naar beneden verschuiven, om alle cookies te accepteren en met OK bevestigen

COOKIES in Firefox

symbool    -> instellingen -> privacy

1. -> Kroniek -> door gebruiker gedefinieerde instellingen aanleggen
  2. -> cookies accepteren -> Altijd
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Chat met ons

Onze Chat is op dit moment niet bereikbaar. Contacteert u ons aub per e-mail of per telefoon. Hartelijk dank.

Stuur ons een e-mail

Ons vriendelijke klantendienst is graag bereid u verder te helpen!

Vanwege het hoge aantal aanvragen per e-mail in deze tijd van het jaar, schatten wij in dat wij uw aanvraag binnen 72 uur konnen beantwoorden.

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag 9 - 13 uur & 14.30 - 17 uur
(60 cent per gesprek)
België +49 89 122 289 7861