Hoe kan ik de eigenschappen van mijn afbeelding controleren?

Het controleren van je afbeelding in windows is heel eenvoudig. Open jouw afbeelding met windows door dubbel te klikken op het icoontje van de foto. Als je eenmaal de foto hebt geopend kun je met de rechtermuisknop in het menu op "eigenschappen" klikken. Daar vindt je de details van jouw afbeelding, met resolutie, kleurprofiel en andere gegevens van jouw afbeelding!

Belangrijk: Voor een optimale kleurechtheid zorg je ervoor dat jouw beeld in het sRGB-kleurprofiel is aangelegd. Bij andere kleurprofielen kunnen de kleuren afwijken van het origineel.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur