Wordt mijn canvas bijgesneden of aangepast?

Bij een canvas wordt een deel van jouw origineel om de rand geslagen. Je kan daar kiezen tussen een rand van 2 cm of 4 cm. Let er op dat er geen belangrijke details (zoals voeten en hoofden) aan de buitenzijden van jouw origineel bevinden! Het zou jammer zijn als iemand er half op zou staan...

Wat je het beste kunt doen is om vrijblijvend jouw foto op onze site te uploaden en in het winkelwagentje weer op "bewerken" te klikken. Daar zie je door middel van een groen kader wat er om wordt geslagen:

Mocht je niet willen dat de zijkanten van het origineel wegvallen, dan kan je op "uitvoering" klikken en daar kiezen voor "zijkanten wit":

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag 9 - 13 uur & 14.30 - 17 uur
(60 cent per gesprek)
België +49 89 122 289 7861