Worden ICC-Profielen aangeboden?

ICC - Profielen, bijvoorbeeld voor een Softproof, bieden wij niet aan. Om onze hoge kwaliteitsstandaard te houden worden onze druksystemen dagelijks gekalibreerd. Onze tip: Leg jouw bestand in het sRGB kleurprofiel aan om ook geringe kleurverschillen te vermijden.


Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Contacteert u ons
Onze klantenservice is u graag van dienst!

Bel ons op

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag
9 - 13 uur & 14.30 - 17 uur
Nederland 0900 38 40 100
(60 cent per gesprek. Dit telefoonnummer is enkel voor vragen omtrent aankoop. Voor service vragen, aub het contactformulier gebruiken.)