Hoe kan ik een collage maken?

Graag drukken wij voor jou een collage af. Deze kan door ons echter niet ontworpen worden. Je dient dus reeds zelf met een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop of Picassa een collage te ontwerpen. Dit geheel sla je dan op in een bestand. Dit bestand kan je dan op onze website uploaden en het door jou gewenste product bestellen.


Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Contacteert u ons
Onze klantenservice is u graag van dienst!

Bel ons op

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag
9 - 13 uur & 14.30 - 17 uur
Nederland 0900 38 40 100
(60 cent per gesprek. Dit telefoonnummer is enkel voor vragen omtrent aankoop. Voor service vragen, aub het contactformulier gebruiken.)